Tulipanbusk

Mig før dig

Mig før dig (in Danish) - Jojo Moyes

En bog der efterlader dig opløst i tårer.

Mig før dig er en rørende, men samtidig barsk bog, der tager dig med ind i situationer/dilemmaer, der ikke findes nemme løsninger på. Mig før dig indeholder så meget mere end bare en typisk kærligheds historie. Mig før dig er en bog, der fortjener at man bruger tid på at sætte sig ned og fordybe sig i den. 

Den lille Prins

Den Lille Prins - Antoine de Saint-Exupéry, Asta Hoff-Jørgensen
  Skøn lille bog, der bestemt er hver at bruge tid på at læse.
Den virker til at være så lille og simpel, men alligevel overraskes man over, hvor meget mere den her bog er. Den fortjener at man bruger tid på at læse, og genlæse den mange gange. Samt at man bruger tid på at reflektere over bogen.
                  

The Vampire Diaries - Skæbnekald

Destiny Rising - L.J. Smith
  Endnu engang er der problemer i vente for Elena og hendes venner. Denne gang fra en, de troede var død og borte. Elana kæmper igen med hendes følelser for de to brødre, samtidig lærer hun en helt ny side af sig selv.
Skæbnekald er en ganske udmærket bog, der minder meget om de andre bøger i serien. Elsker man dette univers, og har kunnet lide de tidligere bøger, vil denne bestemt ikke skuffe. Dog kan man måske godt efterhånden blive træt af at man efterhånden godt ved, hvad der skal ske med vores hovedpersoner. Det er måske ved at blive lidt kedeligt og forudsigelig i længden. Der er efterhånden ikke ret mange flere twist, der kan overraske, og alt i alt ender tingene for det meste ud i at altid løser sig. Også er det bare at vente på, at det næste overnaturlige væsen gør sin entre

The Wondeful Wizard of Oz

The Wonderful Wizard of Oz - L. Frank Baum

En skøn bog med en skøn historie som de fleste af os kender, men nok aldrig har læst.
Hvilket er rigtig synd, da bogen er rigtig velskrevet, og man nyder at se, hvordan vores fire venner udvikler sig ved hjælp af hinanden igennem deres fælles rejse.
Absolut en must-read bog for alle.

Hush Hush 2 - forfulgt af en engel

Forfulgt af en engel  - Becca Fitzpatrick

Selvom at Nora irriterer mig i forhold til, hvordan hun reagerer overfor Patch i denne bog, og i det hele taget håndterer deres problemer. Så er det en ganske god fortsættelse.

Specielt sidder jeg igen tilbage, og må bare i gang med den næste bog, da den sluttede alt for spændende.

Weird things customers say in bookshops

Weird Things Customers Say in Bookshops - Jen Campbell

Nogengange kan det virkelig komme bag på en, hvad folk kan finde på at spørge om i en boghandel. Trænger man til et godt grin, er denne bog bestemt et godt bud :D

Hush Hush 1 - forelsket i en engel

Forelsket i en engel  - Becca Fitzpatrick

Forelsket i en engel er starten på en typisk kærlighedshistorie mellem to personer, der ikke rigtig må være sammen.

Den har alt, hvad der skal være i en god ungdomsbog. Kærligheden mellem to personer, en masse drama omkring dem, og en del spændende afsløringer. Samt en slutning, der gør at man har lyst til at gå i gang med fortsættelsen med det samme.

Jeg var godt underholdt, og skal helt bestemt læse de næste 3 bøger i serien.

Soul Seekers 2 - Ekko

Ekko (Soul Seekers, #2) - Alyson Noel

Ekko starter hvor vi sluttede i Skæbnekald.
Daire og Dace er forelskede, og sammen prøver de på at sætte en stopper for Cade. Der prøver på at overtage verdenerne.

Efter at have læst denne bog, er jeg egentlig lidt skuffet. Den måde Daire bliver ved med at reagere på er lidt irriterende. Det virker overhovedet ikke som om hun tænker sig om, og bare regner med at hun kan klare alt. Selv uden nogen som helst plan, og uden træning.
At Dace så i løbet af bogen også begynder at opføre sig sådan er endnu mere træls.

Men når det er sagt fungerer bogen udmærket. Det er en typisk Alyson Noel bog, fyldt med mystik, kærlighed og konflikter. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse den næste bog i serien. Og håber Darie og Dace udvikler sig i en lidt bedre retning.

Peter Pan

Peter Pan - J.M. Barrie

Intet mindre end den dejlige fortælling om Peter Pan :)

Det Smaragdgrønne atlas

The books of beginning: The emerald atlas - John  Stephens

En ganske god første bog af en ny triologi. Passer perfekt til børn/unge fra 11 år og op.

I bogen følger vi 3 børn, der har været anbragt på mange børnehjem. Men da de ankommer til et nyt sted, finder de en magisk bog, der bringer dem ind i en anden verden.

Jeg har dit nummer

Jeg har dit nummer - Sophie Kinsella

Endnu en skøn bog af Sophie Kinsella :D

Shopaholic og baby

Shopaholic & Baby - Sophie Kinsella

Endnu en fantastisk bog fra skønne Sophie Kinsella :D

Rebecca er gravid, og hvordan i al verden skal man overleve i den jungle af alverdens baby tøj og tilbehør der findes ? For selvfølgelig skal alt være perfekt til den lille ny ankommer.

Mini Shopaholic

Mini Shopaholic - Sophie Kinsella

Endnu en skøn bog om Rebecca. En absolut must read for alle chick-lit elskere.

Rebecca er nu blevet mor, og med en mor der er shopaholic, hvordan skal det hele så ikke gå med en datter på 2 år, der har arvet denne gave fra sin mor ? :) Og hvordan skal det gå efter at Rebecca bliver påtvunget at spare pga. en økonomi, der ikke er hvad den har været. Samtidig roder Rebecca sig selvfølgelig ud i flere problemer i forbindelse med at arrangere en fødselsdagsfest for Luke.

Shopaholic og søster

Shopaholic and Sister - Sophie Kinsella

Rebecca finder ud af at hun har en søster, og som vi alle kender hende, er hun allerede i gang med at planlægge alle de fantastiske ting de kan lave sammen (specielt shopping). Men hvad gør man lige når man finder ud af at ens søster hader alt det man selv elsker ?

Denne bog er ikke en af mine yndlings, men den er dejlig, hvis man elsker chick-lit, og gerne vil have en god og underholdende bog. Her får man masser af muligheder for at grine af alle Beckys påfund og uheldigheder.

Shopaholic i medgang og modgang

Shopaholic Ties the Knot - Sophie Kinsella

Kan man andet end at elske disse bøger :D

I denne bog skal Rebecca giftes, men hvordan håndterer man lige et tilbud om to forskellige bryllupper, og hvordan i al verden vælger man mellem dem ? Og hvordan finder man ud af, hvad det er man vil have, når der er så mange valgmuligheder ?

Efter branden

Efter branden - Rosamund Lupton

Fantastisk bog.

 

Rosamund Lupton har et eller andet, der bare gør at jeg bliver fanget af hendes bøger. Hun formår at fastholde hendes læsere, og man er bare nødt til at læse den næste, og den næste og så lige den næste side også.

 

Currently reading

Mystic (Soul Seekers, #3)
Alyson Noel