Tulipanbusk

Peter Plys - A.A. Milne Dejlige historier om den dejlige Peter Plys og hans venner :D
Playing with the Grown-ups - Sophie Dahl Selvom at jeg ikke rigtig kunne slippe denne bog, og læste den bog 1 dag. Så var der bare et eller andet ved den som jeg ikke kunne lide.
Heksejagt  - Kim Harrison, Bjarne Skovlund Ganske udmærket bog, og start på en ny serie.

Denne gang befinder vi os i en verden, hvor hekse, vampyrer, alfer, varulve osv. lever frit blandt mennesker, efter en større virus, der var tæt på at udrydde menneskene en del år tidligere. Heksen Rachel er ansat ved de overnaturliges svar på FBI, men finder sig ikke hjemme der, og siger op. En ting der i deres verden ofte er betinget af en dødsdom. Ved hjælp af vampyren Iry og alfen Jenks prøver Rachel at overleve, og finde en måde at få sit navn fjernet fra dødslisten.

Selve plottet og ideen i The Hollows 1, er egentlig ganske udmærket, og jeg blev også hurtigt fanget. Men synes virkelig der er et større problem med Rachel, der gang på gang ikke bliver klogere af de fejl hun laver. Hvilket efterhånden som man kom længere hen i bogen, blev ret irriterende.

Men alt i alt er det dejligt med en fantasyserie, der har et strejf af krimi over sig. Hvor man som læser kommer med på diverse missioner :D

The Harsh Cry of the Heron - Lian Hearn Da jeg begyndte på 4. del af denne serie, startede den lidt sløv og kedelig. Men hen mod slutningen blev jeg fanget, og aldrig før har jeg oplevet at græde mig igennem det sidste af en bog.

Serien er en blanding af Japans historie og de traditioner der var førhen, blandet sammen med en fantastisk og barsk kærlighedshistorie mellem 2 mennesker. En fortælling om hvordan magt, traditioner og fortiden kan splitte en families ellers så stærke bånd

Fantastisk serie, og kærlighedshistorie der i den grad kan anbefales.
Ved floden Piedra satte jeg mig og græd - Paulo Coelho Spottede den på biblioteket for en del år siden. Denne dag skulle blive starten på en større kærlighed for Paulo Coelho's bøger.

Vidunderlig og tankevækkende bog, der holder dig fast og giver dig noget at tænke over.
Fanget ved Tusmørke  - C.C. Hunter Som de to andre bøger i serien, så er jeg vidst bare faldet fuldstændig for dem :D

Glæder mig til at få begyndt på den næste bog.

Currently reading

Mystic (Soul Seekers, #3)
Alyson Noel